آدرس: قم، بلوار شهید صدوقی

مجتمع تجاری امین، واحد 4034

تلفن شرکت: 02147626785

شنبه تا پنج شنبه

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

طرز تهیه سرکه کشمش

فهرست مطالب
2.7
(39)

سرکه کشمش یکی از انواع سرکه می باشد که مانند سرکه انگور تهیه می شود و دارای خواص منحصر به خود می باشد.
روش تهیه سرکه کشمش مانند سرکه انگور است و بسیار شبیه به آن تهیه می شود و میزان آب استفاده شده برای آن با توجه به شیرینی کشمش و انگور متفاوت می باشد. برای تهیه سرکه که از کشمش های مختلف استفاده می شود و هر اندازه که رنگ کشمش ها روشن تر باشد رنگ سرکه حاصل از آن روشن تر می شود و رنگ تیره سرکه حاصل از کشمش های تیره می باشد. برای تهیه سرکه کشمش ابتدا کشمش های انتخاب شده را در ظرف مناسب ریخته و روی آن آب می ریزند و در هفته دوم کشمش های درون ظرف را هم می زنند و بعد از ایجاد کپک و کف روی سطح سرکه و میزان مایه آن پس از دو ماه تفاله ها را از آن جدا کرده و صاف می کنند و می گذارید تا مرحله دوم فرایند آماده و ترش شدن سرکه صورت بگیرد.

تهیه سرکه کشمش

روش تهیه سرکه کشمش مانند سرکه انگور است و نیاز به گذشت زمان برای آماده شدن دارد و باید برای آماده شدن آن زمان زیادی صرف شود تا بتوان از آن استفاده کرد. برای همین می توان برای استفاده از سرکه و بهره بردن از خواص سرکه کشمش طبیعی آن را به صورت آماده در بسته بندی های مناسبی تهیه کرده و خریداری کرد. سرکه های روشن تر از کشمش های روشن تر و تیره ترها از کشمش تیره حاصل می شود.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 2.7 / 5. تعداد آرا: 39

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *