آدرس: قم، بلوار شهید صدوقی

مجتمع تجاری امین، واحد 4034

تلفن شرکت: 02147626785

شنبه تا پنج شنبه

فروش عمده سرکه صنعتی قزوین با قیمت مناسب

سرکه صنعتی قزوین
فهرست مطالب
5
(1)

امروز می­خواهیم به بررسی سرکه صنعتی قزوین بپردازیم. سرکه صنعتی قزوین از مرغوب ترین و تازه ترین میوه ها مانند سیب، خرما، انگور استفاده می ­شود که این میوه ها به دلیل تازه بودن از درصد بالای کربوهیدرات برخوردار هستند. همچنین دارای میزان بالایی نشاسته و شیرینی هستند که باعث کیفیت بهتر سرکه شده است. سرکه یکی از اصلی ترین چاشنی های سفره ما ایرانیان است.

طرز تهیه سرکه صنعتی قزوین چگونه است؟

سرکه صنعتی قزوین
  • در روش اول ابتدا از خود میوه ها که تازه هستند استفاده می کنند. برای تهیه سرکه مرغوب این میوه ­ها کامل رسیده هستند و از درصد شیرینی بالایی برخوردار هستند. آنها را به کارخانه برده و در تولید سرکه از آنها استفاده می کنند.
  • روش دوم که بیشتر از روش اول در صنایع صنعتی تولید سرکه کاربرد دارد، این است که از اول برای تهیه سرکه از الکل استفاده می کنند. این روش، روش راحت تر و سریع تری برای تولید سرکه صنعتی می­ باشد.

برای تهیه سرکه که برای تهیه آن از الکل استفاده ­می­ شود، در این روش از آب میوه ها یا باقی مانده میوه ها که از تولیدی های آب میوه که خلوص بالایی از کربوهیدرات را دارند استفاده می ­کنند. در ابتدا آن ها را از صافی عبور داده و از آنها سرکه را درست می ­کنند. بعضی اوقات تولیدی های سرکه از الکلی استفاده می­کنند که از تفاله چغندر به دست می­ آید. استفاده از الکل در روند درست کردن سرکه به صورت صنعتی روشی ساده و بدون دردسر نسبت به روش سنتی آن است که از خود میوه ها استفاده می­ کنند.

استفاده از الکل در تهیه سرکه صنعتی چه اثری دارد؟

سرکه صنعتی قزوین

برای تهیه کردن سرکه این الکل است که بعد از گذشت زمان مناسب تبدیل به سرکه مرغوب می­ شود. همه افراد از این موضوع باخبر هستند که حتی در روش تهیه سرکه به صورت سنتی نیز میوه ها اول تبدیل به الکل می شوند و بعد تبدیل به سرکه می­ شوند. پس وقتی که از سیب یا انگور و میوه های دیگری که برای درست کردن سرکه استفاده می­ شوند، ابتدا آن­ها را داخل ظرف هایی می­ ریزند.

سپس یا از الکل برای تهیه سرکه استفاده می­ کنند یا زمان طولانی تری اجازه می­ دهند که خود میوه ها اول تبدیل به الکل و سپس سرکه درست شود. بعد از گذشت زمان مناسب، micro organism که وظیفه تولید کردن سرکه را برعهده دارند که به آن ها استو باکتری می­ گویند؛ با استفاده کردن از موادی که جهت تولید سرکه داخل ظرف ریخته ایم آن را بعد از مدتی تبدیل به سرکه می­ کنند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *