آدرس: قم، بلوار شهید صدوقی

مجتمع تجاری امین، واحد 4034

تلفن شرکت: 02147626785

شنبه تا پنج شنبه

کارخانه سرکه سازی شیراز فروشگاهی برای همه

کارخانه سرکه سازی
فهرست مطالب
4.3
(6)

به اطراف نگاه کنید کارخانه های سرکه سازی بسیاری میبینید که افراد زیادی در آن مشغول کار می باشند. در واقع این کارخانه های سرکه سازی تاثیر بسیاری مثبتی بر اقتصاد آن منطقه می گذارند. بی شک همه ما برای مصارف خوراکی و موارد دیگر به سمت کارخانه سرکه سازی می رویم و به خرید سرکه نیازمندیم. مشغول شدن تعداد زیادی از افراد در کارخانه باعث می شود که بیکاری کاهش پیدا کند و صادر کردن سرکه به استان های دیگر و یا کشورهای دیگر باعث پیشرفت اقتصادی می شود.

تولید سرکه در کارخانه سرکه سازی

کارخانه سرکه سازی

تولید سرکه در کارخانه سرکه سازی به دو روش انجام می شود. 1. تولید سنتی 2. تولید صنعتی

دراین قسمت میخواهیم درباره تولید سرکه به روش صنعتی با شما صحبت کنیم. در کارخانه تولید سرکه بصورت صنعتی دو روش وجود دارد.

در روش اول سرکه با استفاده از خود میوه ها تهیه میشود. اگر می خواهیم میوه ای را برای تولید سرکه بکار ببریم باید توجه داشته باشیم که از لحاظ کربوهیدرات غنی باشد و یا میزان نشاسته ذخیره شده در آن زیاد باشد. به همین دلیل است که از میوه هایی مانند: سیب و خرما و انگور برای تهیه سرکه بیشتر بکار می رود. در کارخانه ها برای تولید سرکه بیشتر از الکل کمک می گیرند.

افرادی که تجربه تولید سرکه به روش سنتی در خانه را دارند می دانند که الکل به تدریج و آرامی به سرکه تبدیل خواهد شد. یعنی میوه ها برای تبدیل به سرکه ابتدا به الکل و سپس به سرکه مورد نظر تبدیل خواهند شد. در این فرآیند ابتدا سرکه را در ظرفی می ریزند یا از الکل برای تولید سرکه استفاده می کنند. میکروارگانیسم های تولید کننده سرکه، پس از مدتی که از تولید الکل بگذرد آنرا مصرف می کنند و درنهایت به سرکه تبدیل می شود.

تولید سرکه به روش خانگی

کارخانه سرکه سازی

در روش تولید سرکه بصورت خانگی یا سنتی میوها را به تکه های کوچکی خرد می کنند و در ظرفی می ریزند و درب آن را می بندند تا تخمیر الکی توسط مخمر ها انجام بشود. پس از اینکه مخمر کربوهیدرات ها را بصورت بی هوازی و بدون اکسیژن به الکل تبدیل کرد درب ظرف را بازکرده تا هوا وارد محیط الکی بشود. سپس با ورود هوا به داخل ظرف استوباکتری ها الکل را مصرف می کنند و سرکه در نهایت تولید می شود. مناسب ترین وقت برای باز کردن درب ظرف زمانیست که میوه ها جوش بیایند و حباب هایی در سطح ظرف و اطراف آن ها مشاهده بشود. وجود این حباب ها نشان ازاین است که الکل تولید شده است. اما برخی بر اساس تجربه زمان مناسب را تخمین می زنند.

در صنعت برای تولید سرکه استیک اسید میفزایند و با پمپ هوایی به داخل محظه می دمند تا کل الکل به سرکه تبدیل شود.

برای نگهداری سرکه لازم به افزودن هیچ ماده نگهدارنده ای نیست زیرا محیط اسیدی سرکه رشد میکروارگانیسم ها را متوقف می کند.

در کشورمان ایران استان خوزستان اولین رتبه تولید سرکه را دارد و بعد سایر استان ها.

باتوجه به خواص مفید سرکه و کاربردهای فراوان آن نیاز مردم به آن همیشه وجود دارد و تاسیس کارخانه سرکه سازی بسیار پر درآمد خواهد بود.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 4.3 / 5. تعداد آرا: 6

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *