آدرس: قم، بلوار شهید صدوقی

مجتمع تجاری امین، واحد 4034

تلفن شرکت: 02147626785

شنبه تا پنج شنبه

قیمت خرید جوهر سرکه صنعتی (اسید استیک )

قیمت جوهر سرکه
فهرست مطالب
0
(0)

قیمت جوهر سرکه در صنعت مواد شیمیایی بسیار اهمیت دارد. زیرا این اسید کاربردهای درمانی، دارویی و صنعتی دارد. البته می توان گفت به غیر از این موارد قدرت جذب بالایی دارد و خورنده می باشد. این اسید کاملا بی رنگ است و دارای مزه ی ترش مانندی است که به سرکه شباهت دارد.

قیمت خرید جوهر سرکه صنعتی

قیمت جوهر سرکه

اگر بخواهیم در مورد تاریخچه جوهر سرکه صحبت کنیم باید به دوران باستان برگردیم. در واقع باید گفت این اسید به اندازه عمر بشر قدمت دارد و در سراسر جهان وجود داشته است و از قدیمی ترین ترکیبات شیمیایی شناخته شده به وسیله انسان است و در هر فرهنگی از آن استفاده می شود.

تعریفی از اسید استیک (جوهر سرکه ):

استیک اسید یکی از ساده ترین کربکسیلیک ها و زیرمجموعه اسید های آلی می باشد و دارای فرمول شیمیایی  CH3COOH است. به دلیل مزه ترش به سرکه شباهت دارد. این اسید یک اسید ضعیف بوده و بدون آب و خالص یک مایع بدون رنگ بوده که آب را از محیط اطرافش جذب می کند. اسید خالص و محلول های غلیظ آن قابلیت خورندگی بسیار بالایی دارند. از طرفی به اسید استیک، جوهر سرکه یا جوهر انگور نیز گفته می شود.

تولید اسید استیک به شکل سنتزی صورت می گیرد. در واقع می توان گفت از سنتز دو ماده ی مونوکسید کربن و متانول، به صورت صنعتی تولید می شود. جوهر سرکه یک اسید کاملا ضعیف می باشد که کاملا بی رنگ است و می توان گفت در دمای 16.5 درجه به حالت انجماد در می آید. این اسید قابلیت اشتعال دارد. علاوه بر این که گفته شد این اسید کاملا ضعیف است، باید گفت اثرات مخربی نیز به دنبال خواهد داشت و قادر است روی پوست، اندام های تنفسی و چشم اثر منفی بگذارد، پس به هنگام استفاده مراقب باشید.

کاربرد و قیمت جوهر سرکه

قیمت جوهر سرکه

 

از این جهت قیمت جوهر سرکه از اهمیت بالایی برخوردار است که این جوهر در عملیات شیمیایی کاربرد فراوان دارد و در تولید نمودن انواع مواد چون سلولز استات، پلی اتیلن ترفتالات، پلی وینیل استات مورد استفاده قرار می گیرد.

البته می توان گفت کاربرد جوهر سرکه برای استفاده و تولید این دسته گروه صنعتی نیز ارجحیت دارد مثل: ساخت عطر، چسب، رنگ و رزین، نساجی، صنایع کشاورزی، غذایی و …

جوهر سرکه در درمان نمودن قارچ پا، بوی عرق بدن و حتی ورم پا تاثیرگذار است که حتی شاید برای اولین بار هم شنیده باشید اما باید بگویم که معجزه می کند.

از کاربردهای اسید استیک در پزشکی می توان به درمان سرطان توسط این اسید اشاره کرد. به این صورت که اسید را به داخل تومور تزریق می نمایند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *