آدرس: قم، بلوار شهید صدوقی

مجتمع تجاری امین، واحد 4034

تلفن شرکت: 02147626785

شنبه تا پنج شنبه

تولید سرکه های مرغوب در کارخانه سرکه تهران

کارخانه سرکه تهران
فهرست مطالب
3.6
(5)

امروز می­خواهیم به بررسی سرکه هایی که در کارخانه سرکه تهران تولید می­ شود بپردازیم و روش تهیه آن ها را نیز شرح دهیم.

تهیه سرکه در کارخانه سرکه تهران

کارخانه سرکه تهران

سرکه ای که در کارخانه سرکه تهران تهیه می­ شود به این صورت است که از تخمیر شدن اسید اتیلیک به دست می­ آید. که دارای مقداری اسید استیک می­باشد که این سرکه حالت یک مایع اسیدی را دارا می ­باشد. میزان غلظتی که از اسید اتانولیک در تهیه سرکه هایی که مصرف خوراکی دارند و برای تهیه سالاد و … استفاده می­ شود حدود بین 4 الی 8 % می­ باشد. در حالی که از این سرکه برای تهیه انواع ترشی بخواهیم استفاده کنیم غلظتی حدود 16الی 18 %می ­باشد.

همچنین سرکه هایی که به صورت کاملا طبیعی در کارخانه تهیه و بسته بندی می­ شود علاوه بر داشتن اسید استیک، دارای مقداری اسید تارتریک و جوهر لیمو (اسید سیتریک) و انواع دیگر اسیدهایی که منشا گیاهی دارند، نیز می باشد.

از انواع سرکه تولیدی در کارخانه سرکه انگور می باشد. بیشترین سرکه ای که اکثر افراد از آن استفاده می­ کنند سرکه انگور می­ باشد. در کارخانه، سرکه طی یک فرآیند دو مرحله ای تولید می­ شود. در قدم اول تمام انگور ها را شسته سپس داخل بشکه های بزرگ می­ ریزند. برای اینکه زمان فرآیند درست شدن سرکه را جلو تر بیندازیم و در زمان کوتاه تر تولید کنیم بهتر است که انگور ها را له کرده و سپس در بشکه بریزیم. مقدار آبی که برای تهیه سرکه استفاده می ­شود بر اساس شیرینی انگور می­ باشد. در گام دوم آبی که از انگور در مرحله اول جدا کردیم باید به آن زمان دهیم که سرکه درست شود.

انواع سرکه تولیدی در کارخانه سرکه تهران

کارخانه سرکه تهران
  1. سرکه سفید : روش تهیه سرکه تقطیری سفید به صورت دستی از تقطیر کردن مالت جو به دست می ­آید. مالت به معنای دانه های جو جوانه زده شده می­ باشد که طی یک سری مراحل به صورت خشک شده در آمده اند. فرایند روش طبیعی سرکه به این صورت انجام می ­گیرد که در دانه های جو جوانه زده شده نشاسته به قند تبدیل می­ شود. در مرحله بعد آب جو را از همین قند به دست می­ آورند که بعد از مدت زمان مشخص همین ماده به سرکه تقطیری تبدیل می شود. اما روش تهیه آن به صورت صنعتی با اضافه کردن آب به اسید استیک می باشد که از آن سرکه سفید تقطیری حاصل می­ شود.
  2. سرکه سیب: سرکه سیب که روش تهیه آن بسیار ساده و شبیه الکل می ­باشد از طریق یک سری فرایند 2 قسمتی صورت می­ گیرد. در اولین قدم باید سیب ها را با مخمر ترکیب کنیم. طی یک سری واکنش ها قند های موجود در آن عمل تخمیر شدن را انجام می دهند و سپس به الکل تبدیل شوند. در مرحلی بعدی یک سری باکتری های تخمیر کننده به این ماده الکلی که در مرحله اول به دست آمد افزوده می ­شود. این باکتری ها الکل موجود در سرکه را تخمیر می­ کنند که اسید استیک به دست می آید که ماده اصلی و مهم در سرکه می ­باشد.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 3.6 / 5. تعداد آرا: 5

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *