آدرس: قم، بلوار شهید صدوقی

مجتمع تجاری امین، واحد 4034

تلفن شرکت: 02147626785

شنبه تا پنج شنبه

بازار خرید و فروش سرکه انگور محلی

فروش سرکه محلی
فهرست مطالب
0
(0)

فروش سرکه محلی به مراتب از طرفداران زیادی برخوردار است که امروزه شاهد آن هستیم. برای این که یک سرکه مرغوب تولید شود معمولا از دو روش استفاده می شود که یکی از این روش ها استفاده از میوه های مرغوب است. این میوه ها باید دارای نشاسته و کربوهیدرات بالا و به اندازه کافی شیرین باشند. به همین دلیل برای تولید سرکه ها از میوه هایی مثل انگور،سیب و حتی خرما استفاده می شود. تولید به این روش محلی است و روش دومی که در تولید سرکه به کار برده می شود تولید در کارخانجات می باشد که از ابتدا از الکل کمک گرفته می شود.

فروش سرکه محلی و تولید آن

فروش سرکه محلی

در این روش سنتی و محلی میوه های که برای تولید و فروش سرکه محلی تهیه کرده اید را باید به قطعات ریزی خرد کنید و در ظرف سربسته ای برای یک مدت قرار دهید؛ با این کار کربوهیدرات به دلیل نداشتن هوا به الکل تبدیل می شوند. بعد از آن می بایست در ظرف را باز نموده تا هوا به داخل ظرف جریان یابد. در این مواقع به دلیل ورود هوا استوباکترها الکل موجود را مصرف می کنند و تنها چیزی که باقی می ماند سرکه است.

افرادی که در تهیه سرکه محلی تجربه دارند می دانند چه مدت زمانی باید در ظرف را باز کنند اما افرادی که برای بار اول می خواهند این کار را تجربه کنند بهترین زمان برداشتن در ظرف هنگامی است که بین میوه ها و ظرف حالت حباب ایجاد شود و میوه ها جوش بیایند. در این حالت که نشان دهنده تولید الکل است و به خاطر وجود نداشتن هوا می باشد در واقع میوه ها از خود گاز کربنیک تولید می کنند. برای این که تولید سرکه محلی شرایط لازم را پیدا کند می توانید یک قاشق سرکه به مواد اضافه کنید(بعد از باز کردن درب ظرف)

خواص سرکه انگور محلی

فروش سرکه محلی

در تهیه نمودن سرکه صنعتی برای این که تولید سرکه صورت گیرد به الکل باکتری‌های اسید استیک اضافه می کنند و به درون محصول هوا پمپاژ می کنند تا کاملا الکل تولید شده از میوه ها به سرکه تبدیل شود.

با این حال افراد زیادی به فروش سرکه محلی روی می آورند و ترجیح می دهند آن را به صورت سنتی تهیه کنند چون خواص آن نسبت به صنعتی بیشتر است. اگر به صورت مداوم قبل از صبحانه از سرکه استفاده کنید باعث لاغری و آب شدن شکم خواهد شد. افرادی که دچار انگل هستند می توانند از شب نخود را در سرکه بخیسانند و صبح میل نمایند.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *