آدرس: قم، بلوار شهید صدوقی

مجتمع تجاری امین، واحد 4034

تلفن شرکت: 02147626785

شنبه تا پنج شنبه

قیمت سرکه تقطیری کارامل دار در بازار

قیمت سرکه تقطیری
فهرست مطالب
0
(0)

قیمت سرکه تقطیری در بازار به طور مداوم، بسته به برند تولید کننده دائما درحال تغییر و نوسان می باشد. رقابت کنندگان در این عرصه، سرکه هایی با کیفیت متفاوت تولید می کنند که هرکدام قیمت های مختلفی دارند. مشتریان عزیز می توانند اطلاعات مربوط به هرکدام از انواع مختلف سرکه را از این سایت دریافت نمایند و سپس اقدام به خرید نمایند.

فرآیند تهیه سرکه تقطیری و قیمت آن

قیمت سرکه تقطیری

سرکه به دو روش تخمیری و تقطیری تولید می شود. در روش اول سرکه از تخمیر مواد غذایی که قند، نشاسته یا الکل دارند به وجود می آید. جهت تولید سرکه تخمیری بهترین میوه ها می تواند دانه جو، انگور و سیب باشد. روش دوم روش تقطیری است که در آن از ملاس کارخانه قند و پساب سوم پخت قند استفاده می شود. سرکه تقطیری در دو نوع کارامل دار و بدون کارامل (سفید) تولید می شود.

از این جهت قیمت سرکه تقطیری با توجه به نوع آن متغیر است. سرکه تقطیری بدون کارامل همانطور که از نامش مشخص است مورد تقطیر قرار گرفته و رنگ به خصوصی ندارد. در این نوع از سرکه می توان تخمین زد که میزان اسید استیک آن 5 تا 8 درصد و اغلب هم مابین  5 تا 20 درصد باشد.

انواع سرکه و خواص آنها

قیمت سرکه تقطیری

سرکه انواع مختلفی دارد که هرکدام از مواد تشکیل دهنده ی مختلفی تولید می شوند و مصارف و خواص متفاوتی دارند. مهمترین انواع سرکه عبارت اند از:

  • سرکه نیشکر
  • سرکه کشمش
  • سرکه خرما
  • سرکه بالزامیک
  • سرکه کیوی
  • سرکه نارگیل

و اما در بیان مهمترین خواص ذکر شده برای سرکه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مصارف غذایی: سرکه ها معمولا در مصارف غذایی و تهیه انواع مختلف ترشیجات به عنوای چاشنی و طعم دهنده استفاده می شوند و طعم غذا را لذت بخش تر می کنند.

مصارف بهداشتی و خاصیت پاک کنندگی: معمولا از این ماده در جهت نظافت و تمیز کردن استفاده زیادی می شود. برای تمیز کردن شیشه هایی که لایه چربی گرفته اند، ترکیب آب و سرکه گزینه خوبی است. لوله هایی که جرم زیادی گرفته اند و جریان مایعات مختل شده است را می توان با استفاده از محلول سرکه تمیز و رفع انسداد کرد. سرکه يکي از بهترين حلال‌ها براي پاک کردن رزين‌هاي اپوکسي، حتي انواع سخت شده است.

مصارف دارویی: سرکه در جهت عدم شیوع و گسترش ویروس سارس و ذات الریه در زمینه دارویی بسیار مورد توجه قرارگرفته است و همین خاصیت دارویی سرکه آن را به یک داروی خانگی بالاخص در کشورهایی مثل چین تبدیل کرده است. مصرف سرکه برای رفع سرفه های پایدار توصیه می شود.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *