کاربرد سرکه انار چیست چه فوایدی دارد چگونه درست می شود؟

سرکه انار که به شمارش فواید ختم نمی شود توجه ها را به خود جلب کرده و جزء لاینفک آشپزخانه شده است. سرکه انار که با آنتی اکسیدان های قوی به سیستم ایمنی بدن کمک می کند، در رشد عضلات و مفاصل نیز بسیار موثر است.

با این جنبه، سرکه انار که اخیرا بسیار مورد استفاده قرار گرفته است، می تواند به صورت طبیعی در خانه تولید شود.

فواید-سرکه

فواید سرکه انار چیست؟

سرکه انار در درمان بسیاری از بیماری ها نقش دارد. به این ترتیب برای افرادی که می خواهند از شر بیماری خلاص شوند مصرف سرکه انار بسیار مفید است.

  • در بیماری های قلبی عروقی موثر است.
  • در مبارزه با چاقی موثر است و با استفاده منظم به کاهش وزن به صورت متعادل کمک می کند.
  • کلسترول و قند خون را متعادل نگه می دارد.
  • این سرکه مانند سایر سرکه ها به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی عمل می کند.
  • به عنوان یک ضد پیری برای ظاهر جوان استفاده می شود.
  • هنگامی که رقیق شده و به طور منظم روی پوست استفاده شود، از پیری دیررس حمایت می کند و زبری روی پوست را از بین می برد.
  • حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است.
  • درمان بسیاری از بیماری ها مانند سرطان است. نقش مهمی در بر عهده گرفتن وظیفه محافظت از چنین بیماری هایی دارد.
  • با ایجاد محافظت در برابر بیماری ها (سرماخوردگی، آنفولانزا، سرماخوردگی و …) در زمستان و هوای سرد سیستم ایمنی را تقویت می کند.
  • برای دردهای عضلانی و مفاصل استفاده می شود و افرادی که مشکل روماتیسمی دارند باید با ماساژ قسمت های مفصلی با سرکه انار به طور مرتب از آن استفاده کنند.
  • سرکه انار یک آنتی اکسیدان قوی است و حاوی بسیاری از مواد معدنی، ویتامین ها و آنزیم های مهم است که مقاومت بدن را در برابر رادیکال های آزاد افزایش می دهد. سرکه انار نقش مثبتی در تنظیم فشار خون دارد، از فرد در برابر بیماری های قلبی محافظت می کند و به عملکرد منظم قلب کمک می کند.
  • انار که حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد فنلی است، به دلیل اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنلی و اثر محافظتی آن در برابر بسیاری از بیماری ها مانند دیابت، بیماری های قلبی عروقی و سرطان شناخته شده است.
  • انار که یک آنتی بیوتیک طبیعی نامیده می شود، حاوی قوی ترین آنتی اکسیدان ها، ویتامین های C و E، کاروتنوئید، کوآنزیم Q-10، فلاونوئیدها، لوتئین، اسید آلفا لیپوئیک است.

خواص-سرکه-درمانی

کارخانه سرکه ساز یکی از معتبرترین و برترین تولیدکننده و صادرکنندگان انواع سرکه های دستی و صنعتی در سطح کشور است. برای خرید و سفارش انواع سرکه های مرغوب و ارگانیک با کارشناسان مجموعه ما تماس حاصل نماید.

آیا سرکه انار آب و هوا می کند؟

سرکه انار، که اغلب توسط کسانی که می خواهند وزن کم کنند ترجیح می دهند، با خاصیت چربی سوزی و تسریع متابولیسم خود مورد توجه قرار می گیرد. می توانید از سرکه انار که به روش های مختلف استفاده می شود در وعده های غذایی و سالاد استفاده کنید و یا می توانید آن را با اضافه کردن یک قاشق به آب گرم مصرف کنید.

  • می توان آن را صبح ناشتا با افزودن یک قاشق سرکه به یک لیوان آب گرم میل کرد.
  • سرکه انار عموما در سالادهای فصل استفاده می شود. در صورت تمایل، می توان آن را در تهیه غذاهایی مانند سالاد سیب زمینی و جو ترجیح داد.
  • برای بهره مندی از اثرات تضعیف کننده آن می توان چند قطره را به نصف لیوان آب گرم اضافه کرد و با معده خالی نوشید.
  • اگر قرار است به عنوان دارو مصرف شود، می توانید آن را با عسل مخلوط کنید.
  • انار که به دلیل فوایدی که برای سلامت پوست دارد، اغلب توسط شرکت های آرایشی و بهداشتی ترجیح داده می شود، می توان از آن در آشپزی با سرکه انار نیز استفاده کرد.
  • سرکه انار که مصارف متعددی دارد یکی از غذاهایی است که علاقه مندان به زندگی سالم در برنامه های غذایی روزانه خود قرار می دهند.

ساخت سرکه انار در خانه

سرکه انار را بسیاری از افراد توصیه می کنند که به راحتی می توان آن را در منزل تهیه کرد، مانند سرکه چوب، سرکه انگور و سیب، توصیه می شود از انارهای فصلی و رسیده که برای تهیه سرکه انار انتخاب می شوند در منزل استفاده کنید.

در تهیه سرکه انار دقت کنید که از تازه ترین و رسیده ترین انارهای فصل استفاده کنید.

برای تهیه سرکه انار، پس از انتخاب انارهای با کیفیت رسیده، باید آن ها را تکه تکه کرده، از پوسته جدا کرده و دانه ها را جدا کرد.

انارهایی که انتخاب کرده اید را به 4 قسمت برش دهید و پوست آن را جدا کنید و دانه ها را در ظرف دیگری جدا کنید.

استفاده از ظروف شیشه ای به عنوان مناسب ترین ظرف نگهداری برای حفظ تازگی و طعم انار توصیه می شود.

برای خوشمزه شدن سرکه حتما از شیشه و قاشق های چوبی استفاده کنید.

دانه‌های اناری را که بیرون آورده‌اید در ظرفی بریزید و با قاشق چوبی آن‌ها را له کنید.

به آب انار به دست آمده آب و یک قاشق غذاخوری نمک طبیعی اضافه می کنند و ظرف شیشه ای را با پارچه ای مناسب می پوشانند. برای تخمیر سرکه انار می توان از سرکه طبیعی سیب یا انگور طبیعی استفاده کرد.

اگر سرکه ظرف 6 هفته مصرف شود، نیازی به اضافه کردن نمک نیست. اما افزودن نمک عمر سرکه را افزایش می دهد.

روی شیشه را با یک پارچه پنیر تمیز بپوشانید. ظرف شیشه ای را حدود 2 ماه در مکانی تاریک بگذارید.

سرکه ای که با صافی صاف می شود و تفاله آن دور ریخته می شود در ظرف شیشه ای جدید ریخته و آماده مصرف می شود.

وقتی بوی سرکه از شیشه شروع شد، انارها را صاف کرده و آب آن را در همان شیشه بریزید.

سرکه را می توانید در یخچال نگهداری کنید.

ساخت-سرکه-انار-در-خانه

سرکه های انار که با آنتی اکسیدان های بسیار بیشتری نسبت به چای سبز به جوان ماندن و خوش اندام بودن کمک می کند، می توان آن را با افزودن آن به سالاد و وعده های غذایی مصرف کرد.

سرکه انار که برای افزودن طعم و عطر به انواع غذاهای خانگی ترجیح داده می شود، می تواند با طعم ترش و شیرین خود با هر وعده غذایی سازگار شود.

 انار که مخصوصا در سالادهای سبز ترجیح داده می شود و می توان از آن در انواع سالادها استفاده کرد، با افزودن آن به آب گرم برای سم زدایی نیز قابل مصرف است.

همچنین برای تهیه کوفته خام، بادمجان شکم پر، کوفته عدس و بسیاری از غذاهای دیگر با روغن زیتون ترجیح داده می شود.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 2

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

تماس با ما