سرکه عسل چیست | تهیه روش سرکه عسل به چه صورت است

سرکه عسل یکی از محبوب ترین انواع سرکه های شناخته شده در جهان است که امروزه طرفدار زیادی دارد. سرکه های عسلی که به صورت تجاری در کارخانه سرکه در دسترس هستند بیشتر در ایتالیا، فرانسه، رومانی، اسپانیا و ایران تولید می شوند.

انواع-سرکه-های-صنعتی

سرکه عسل چگونه ساخته می شود؟

در سال های اخیر فرآوری فراگیر عسل به ویژه سرکه عسل، ماست عسلی، بستنی عسلی، فرآورده های جامد عسل و … بسیار گسترده بوده است که پس از عرضه به بازار با استقبال خوبی از سوی مشتریان مواجه شده است.

امروز سرکه ساز شما را با فرآوری سرکه عسل آشنا می کند:

اول: انتخاب مواد اولیه.

سرکه عسل با مواد اولیه عسل سخت گیری نمی کند. یعنی به طور کلی انتخاب عسل با رنگ بی کیفیت و تیره مانند عسل گندم سیاه مناسب است.

دوم: فرآیند.

رقیق سازی، عقیم سازی، تلقیح، تخمیر، کهنه، فیلتراسیون.

سوم: روش دم کردن.

عسل را رقیق کنید. با 1 کیلوگرم عسل و 4 تا 5 کیلوگرم آب رقیق کنید تا محتوای شکر بین 15 تا 19 درصد باشد.

عقیم سازی عسل رقیق شده در دمای 75 درجه سانتیگراد تا 80 درجه سانتیگراد گرم می شود و به مدت 30 دقیقه استریل می شود.

تلقیح. هنگامی که آب عسلی که قرار است استریل شود تا دمای 26 تا 28 درجه سانتیگراد خنک شود، یک عامل تخمیرکننده مانند مخمر، شراب یا کوجی که از قبل کشت شده است به آن اضافه می شود.

تخمیر. آب عسل تلقیح شده در دمای 26 تا 28 درجه سانتیگراد تخمیر می شود تا شکر به الکل تبدیل شود. وقتی میزان الکل به 6 ~ 7 میلی لیتر/ 100 میلی لیتر رسید (یعنی درجه الکل 6 تا 7 درجه است)، دما را به 35 درجه سانتیگراد تا 40 درجه سانتیگراد افزایش دهید، سپس 10 درصد باکتری اسید استیک را اضافه کنید، هر بار صبح هم بزنید. و عصر، و تخمیر اسید استیک را انجام دهید. الکل را به اسید استیک تبدیل کنید. هنگامی که محتوای اسید استیک 5 گرم در 100 میلی لیتر یا بیشتر باشد، تخمیر خاتمه می یابد.

سرکه تخمیر شده را به مدت 30 روز به نمک 1٪ اضافه می کنند تا طعم سرکه عسل افزایش یابد.

فیلتراسیون. عقیم سازی، توزیع. سرکه عسل کهنه شده به بنزوات سدیم 1%، مقدار مناسبی از ماده معطر، رنگ قند و غیره اضافه می شود و پس از استریل کردن به صورت جداگانه قابل فروش است.

اگر می خواهید در مورد تولید سرکه و سرکه کشمش بیشتر بدانید، حتما مقالات سایت سرکه ساز را دنبال کنید.

خواص-سرکه-عسل

آیا سرکه عسل برای سلامتی فوایدی دارد؟

در اینجا برخی از فواید خاص سرکه عسل آورده شده است:

  • هضم غذا را تقویت می کند
  • تغذیه و جوان کننده پوست
  • به کاهش وزن کمک می کند
  • از بی تفاوتی، تب یونجه، گلودرد، ناراحتی معده جلوگیری می کند
  • گردش خون را تقویت می کند

عسل و سرکه عسل به مقدار مساوی که هر بار یک قاشق چایخوری مصرف شود، یک درمان عالی برای گلودرد و سرفه است.

سرکه ارگانیک و فواید انواع سرکه: هنگام خرید سرکه عسل باید به آن ها به دقت بالا توجه کنید به عنوان مثال تاریخ انقضا. لذا امروزه سرکه تجاری خیلی خوب فیلتر شده و هم چنین پاستوریزه شده است. و علاوه بر طعم، هیچ مزیت دیگری برای سلامتی ما وجود ندارد.

ناگفته نماند که مقادیر زیادی سرکه که در فروشگاه های ما فروخته می شود، دارای خواص درمانی و فواید دارویی فراوانی است که به کشورهای دیگر صادرات می شود. بسیاری از نمونه ها پس از تجزیه و تحلیل، حاوی درصد قابل توجهی اسید سولفوریک هستند. یا اسید نیتریک که به عنوان نگهدارنده یا برای افزایش اسیدیته اضافه می شود. برخی دیگر به دلیل بی احتیاطی در تولید، حاوی مواد سمی مانند مس، آرسنیک و سرب هستند.

(سرکه ضد اسکوربوت و ضد صفراوی است).

عسل سرکه ای تا حد زیادی رقیق شده، یک نوشیدنی بسیار با طراوت را تشکیل می دهد. در اعصار گذشته نتایج مفیدی داشت و هنوز هم در دوران مدرن، توسط سربازان در راهپیمایی‌های طولانی، یا سایر افرادی که درگیر کارهای سخت و طاقت‌فرسا هستند، استفاده می‌شود.

سرکه عسل برای گرفتگی صدا بسیار مفید است اگر بخار سرکه را استنشاق کنیم.

اگر به شکل رقیق شده غرغره شود، به بیماری های گلو کمک زیادی می کند.

این یک کمک به هضم است. اگر در حد اعتدال مصرف شود.

روش-تولید-و-ساخت-سرکه-عسل

از سرکه عسل برای چه استفاده می کنید؟

  • PH متعادل
  • سطح قند خون در بدن شما
  • کمک کننده به دستگاه گوارش
  • کاهش وزن برای بسیاری از افراد یک اولویت است
  • گرفتگی در پاها
  • رفلاکس اسید ناشی از اسید هیدروکلریک.
  • پوست سر (شوره سر) برای این محصول عالی است
  • بهترین کرم پوست برای آکنه (آکنه).

انواع دیگر سرکه های پرمصرف را بشناسید

محبوب ترین سرکه ها این روزها سرکه ترشی سیب است. سرکه ترشی سیب فیلتر نشده از سیب طبیعی ارگانیک ساخته شده است. اگر معتقدید که نمصرف سیب ترشی برای سلامتی شما مفید است، این محصول شماست. این یک انتخاب محبوب برای مصرف شما در عین غذا و سرکه سیب جهت سس سالاد میوه و سبزیجات، ماریناد و برای تهیه چاتنی است.

سرکه های شراب که بیشتر از قرمز و سفید تهیه می شوند. همانطور که می دانید سرکه‌های شراب قرمز طعم گرد بیشتری دارند، اما سرکه‌های شراب سفید برای سس‌های با رنگ روشن‌تر و سایر غذاهایی که رنگ قرمز در آن‌ها مزاحم است، مناسب‌تر هستند. سرکه شراب سفید یکی از اصلی‌ترین غذاهای فرانسوی ها است، برای سس‌های هلندیز و برنیز، ماریناد ماهی و لعاب‌زدایی.

سرکه چوب در کشاورزی کاربرد مهمی دارد از جمله به ریشه گیاهان کمک می کند تا قوی تر شوند، به کاهش بوی بد کودا کمک می کند تا سریع از بین بروند.

سرکه شراب برنج (سفید، سیاه و قرمز) به طور کلی ملایم تر از سرکه های دیگر است. از برنج تخمیر شده یا شراب برنج تخمیر شده تهیه می شود و به ویژه در چین و ژاپن محبوب است.

سرکه شری مانند شری از ترکیبی از شراب های مختلف ساخته می شود، سرکه شری اصیل در اسپانیا با استفاده از سبک پیری سولرا ساخته می شود که سال ها در یک سری بشکه های بلوط کوچکتر تخمیر می شود.

سرکه شامپاین از انگورهای منطقه شامپاین فرانسه (انگورهای شاردونه و یا پینو نوآر) تهیه می شود.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 2 / 5. تعداد آرا: 2

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

تماس با ما