خانه / سرکه کشمش / طرز تهیه سرکه کشمش

طرز تهیه سرکه کشمش

سرکه کشمش یکی از انواع سرکه می باشد که مانند سرکه انگور تهیه می شود و دارای خواص منحصر به خود می باشد.
روش تهیه سرکه کشمش مانند سرکه انگواست و بسیار شبیه به آن تهیه می شود و میزان آب استفاده شده برای آن با توجه به شیرینی کشمش و انگور متفاوت می باشد. برای تهیه سرکه که از کشمش های مختلف استفاده می شود و هر اندازه که رنگ کشمش ها روشن تر باشد رنگ سرکه حاصل از آن روشن تر می شود و رنگ تیره سرکه حاصل از کشمش های تیره می باشد. برای تهیه سرکه کشمش ابتدا کشمش های انتخاب شده را در ظرف مناسب ریخته و روی آن آب می ریزند و در هفته دوم کشمش های درون ظرف را هم می زنند و بعد از ایجاد کپک و کف روی سطح سرکه و میزان مایه آن پس از دو ماه تفاله ها را از آن جدا کرده و صاف می کنند و می گذارید تا مرحله دوم فرایند آماده و ترش شدن سرکه صورت بگیرد.

تهیه سرکه کشمش

روش تهیه سرکه کشمش مانند سرکه انگور است و نیاز به گذشت زمان برای آماده شدن دارد و باید برای آماده شدن آن زمان زیادی صرف شود تا بتوان از آن استفاده کرد. برای همین می توان برای استفاده از سرکه و بهره بردن از خواص سرکه کشمش طبیعی آن را به صورت آماده در بسته بندی های مناسبی تهیه کرده و خریداری کرد. سرکه های روشن تر از کشمش های روشن تر و تیره ترها از کشمش تیره حاصل می شود.

مطلب پیشنهادی

عرضه انواع سرکه کشمش

انواع سرکه کشمش چگونه تهیه می شود و بهترین راه خرید آن چیست؟ انواع سرکه …

دیدگاهتان را بنویسید