سرکه انار یکی از انواع سرکه می باشد که ممکن است کمتر از انواع دیگر سرکه نام آن به گوش رسیده باشد اما می توان انواع آماده و خانگی این سرکه را تهیه کرد.
انواع سرکه دارای فواید و خواص مناسب خود می باشند و انواع طبیعی آن مصارف گوناگون دارند و برخی از انواع سرکه به عنوان چاشنی بسیار مناسبی برای سالاد و انواع غذا می باشند. سرکه انار یکی زا انواع سرکه می باشد که شاید نام آن کمتر از سرکه انگور و یا انواع دیگر از سرکه شنیده شده باشد اما دارای طعمی مناسب و خواص مفیدی است که برای سلامتی مناسب بوده و انواع طبیعی سرکه انار کاربردهای بهتری دارند. برای تهیه سرکه انار خانگی از انار و نمک و مقداری سرکه و کمی شکر استفاده یم شود تا یک سرکه طبیعی آماده شود و بتوان از طعم مناسب این سرکه بهره مند شد. البته اگر تهیه سرکه انار خانگی سخت باشد انواع آماده از این سرکه مرغوب و خوشمزه برای مصرف در بازار وجود دارد.
تهیه سرکه انار
برای تهیه سرکه انار خانگی نیاز به پنج کیلوگرم انار، سه قاشق نمک، یک لیتر سرکه و پنج قاشق شکر می باشد و برای شروع ابتدا انارها را له کرده و سپس به آن شکر و نمک اضافه می شود و در جای گرم به مدت سه ساعت نگهداری می شود و بعد از گذشت این زمان انارها را له می کنید. بعد از این مرحله سرکه ای را که جوشانده و سرد شده است به آن افزوده درب ظرف محکم بسته می شود و سپس دور ظرف را با گچ یا خمیر گرفته و یک ماه در جای خنک قرار می دهید. بعد از یک ماه انارها را دوبار فشرده کرده و از صافی رد می کنید و این سرکه آماده صاف شده را ده دقیقه می جوشانید و سپس وقتی که کاملا سرد شده در داخل شیشه ریخته و در نهایت در یک مکان تارک و خنک نگهداری می شود.
- خواص انواع سرکه انار
- کاربرد سرکه انار چیست چه فوایدی دارد چگونه درست می شود؟
- بزرگترین تولید کننده سرکه در تهران و ایران
- کارخانه فروش و پخش عمده سرکه قزوین
- خرید سرکه صنعتی عمده با ارزان ترین قیمت
چقدر این پست مفید بود؟
روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!
میانگین امتیاز 4.4 / 5. تعداد آرا: 10
تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.